Op naar Aotearoa (februari 2010)

Het houdt maar niet op. Waarom ook niet.  Nieuw Zeeland blijft een land om naar uit te kijken. Ook nu gaan we met een groep enthousiaste camperaars naar Nieuw Zeeland.

Dit keer gaan we (Jack & Marjan) samen met (in willekeurige volgorde) Piet & Mies, Robert & Christie, Albert & Cock, Gert & Geertje, Ben & Anneke, Ger & Elly, Eef & Thea, Peter & Joke op 5 februari naar Aotearoa.

Voor de foto’s moet je zijn op: Foto’s van camperreis Nieuw Zeeland Februari 2010

11 februari: We zijn er
17 februari: Door de Coromandel
21 februari: Zo vrij als een vogel
5 maart: Verder naar het zuiden
12 maart: Op naar het eind

error-file:tidyout.log


Op naar het eind

Maandag 1 maart

Gert & Geertje en Robert & Chistie beginnen de dag met een wandeling. Dezelfde wandeling zullen Piet & Mies later op de ochtend ook maken. Het is de meest populaire korte wandeling van het Zuider eiland. Dat weten nog meer mensen, want als wij die kant op rijden, komen we verschillende starten van korte wandelingen tegen maar hier … Lees verder

Silver Fern

Kelly Carlton's

Verder naar het zuiden

Zondag 21 februari

Vandaag een rit van ruim 300 kilometer en daarom al vroeg op pad. Er zijn 3 mogelijkheden om naar Wellington te rijden. Via de hoofdwegen 2 en 50 en via een toeristische route. Deze laatste wordt niet echt aangeraden, omdat het toch nog … Lees verder


Zo vrij als een vogel

Donderdag 16 Februari

Het regent behoorlijk om 7 uur en de meesten zijn al druk bezig om weg te komen. Peter & Joke zijn de dagwinnaars. Zij rijden om half 8 al weg. Al snel volgt de rest en volgens traditie zijn Ben & Anneke dè of één van de laatste. Aan Anneke zal het niet liggen. Op zich …Lees verder

Silver Fern

Kelly Carlton's

Door de Coromandel

Vrijdag 12 februari

Vandaag weer terug naar het begin. Naar Auckland dus. Het hoogtepunt op deze route is toch wel het Kauri-museum. Hier wordt verteld hoe de bomen tot de jaren 30 werden gekapt en verwerkt tot scheepsmast of koffietafeltje.
Bijna iedereen kiest ervoor … Lees verder


We zijn er

Donderdag 4 Februari

Als de oppas is gearriveerd hoeven wij alleen nog de tassen dicht te ritsen een laatste telefoonnummer op te zoeken en dan kunnen we naar het station. Oppas Jos biedt aan om ons even naar het station te brengen. Dat is een aanbod dat we natuurlijk niet afslaan en binnen 10 minuten staan we op het perron. Een voorspoe…Lees verder

Silver Fern


Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.