Vol verwachting naar Nieuw Zeeland (februari 2009)

Van Nieuw Zeeland krijg je nooit genoeg. Verheugd gaan we daarom ook met een groep camperaars opnieuw naar Nieuw Zeeland.

Samen met (in willekeurige volgorde) Willem & Anja, Bart & Annie, Henny & Diny, Leo & Thea, Adrie & Tiny, Leo & Hennie, Jos & Ria, Jan & Gea, Gerard & Marian, Hans & Betty, Paul & Zwany gaan wij (Jack & Marjan) op 2 februari naar het land van de lange witte wolk.

Voor de foto’s zijn moet je zijn op: Foto’s van camperreis Nieuw Zeeland Februari 2009

8 februari: Een week onderweg
12 februari: Op weg naar de vulkanen
19 februari: We zitten in Franz Josef
28 februari: Het gaat wel in één keer heel snel
8 maart: Het is weer afgelopen

error-file:tidyout.log


Het is weer afgelopen

Vrijdag 27 februari

Vandaag onze derde jarige. Willem is de gelukkige. Hij is nu gelijk jarig met zijn zoon. Deze is nl de 26e jarig en dat is het nu in Nederland. Met name degene die om 3 uur vanmiddag met de tour meegaan, gaan nu de stad in. Dunedin heeft schitterende gebouwen waaronder het stationsgebouw. Leo & Thea en Paul & Zwany nemen de trein naar de Taieri Gorge. Een mooi toeristisch treinritje door een schitterend landschap. Wij gaan met Leo V. naar een golfbaan. De… Lees verder

Silver Fern

Fox Glacier

Het gaat wel in één keer heel snel

Donderdag 19 februari

Vanochtend om half 8 is de gletsjer heel mooi te zien. Nog geen uur later is hij in wolken gehuld. Vijf mannen (Henny, Leo (V), Gerard, Willem en Paul) durven het aan om een gletsjerwandeling te maken. Ze zullen om half 11 opgehaald worden door de shuttle. Ondertussen is de zon weer doorgebroken en bijna iedereen is aan de was. Er worden touwtjes gespannen en de schone was kan lekker droog wapperen. De dames van van de gletsjermannen nestelen zich na de was in … Lees verder


We zitten in Franz Josef

Vrijdag 13 februari

Vandaag via Wanganui naar Wellington, een behoorlijke afstand waarvan het eerste deel behoorlijk bochtig is. We raden het stuk via Pipiriki af i.v.m. de gesteldheid van de weg. Dit laat Henny niet weerhouden, maar Diny vindt dit niets. Henny sluit een compromis: tot het eerste dorp. Helaas weet Diny niet, dat als je aan deze weg begint er geen afslag meer is. Als wij op het laatste moment ook voor deze weg kiezen, blijkt dat er ondertussen al een heel stukje is g… Lees verder

Ray's Farm

Rotorua

Op weg naar de vulkanen

Zaterdag 7 februari

Voor vandaag een pittige tocht. Niet alleen qua kilometers, maar ook voor wat er onderweg te zien en te doen is. Ondanks dat, wordt er niet echt vroeg vertrokken. Gelukkig gaat het alweer beter met Hennie’s been. Jan en Gea gaan op familiebezoek in Hamilton, we zullen ze dus niet tegenkomen. En ook Henny & Diny zien we vandaag niet, want zij zullen helemaal vanuit het hoge noorden komen en al genoeg kilometers maken. In Thames zien we Adri & Tiny al drift… Lees verder


Een week onderweg

Maandag 2 februari

Tijdens ons ontbijt in het overnachtingshotel op Schiphol komen we de eerste deelnemers al tegen. Willem en Anja zitten te ontbijten en hebben al volop zin in de reis. Op Schiphol zitten Bart & Annie en Jos & Ria al ingecheckt en wel te wachten. Al snel komen Paul en Zwany er ook al aan. Wij gaan met zijn vieren naar de incheck en tot onze verbazing staan daar Hans & Betty, Henny & Diny, Leo & Thea, Adri & Tiny, Willem & Anja en Gerard … Lees verder

Nieuw Zeeland

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.