Wie zijn wij

Onze kennismaking met het reizen in verre bestemmingen dateert van februari 1996. Het was voor ons nl. de eerste keer dat we buiten Europa op reis gingen. We pakten het daarbij gelijk goed aan, we gingen naar het land dat het verst van ons af ligt: Nieuw Zeeland.
Het was tevens onze eerste kennismaking met het reizen in een camper. Kortom allemaal nieuwe dingen en dat ook nog eens ver weg.

Sinds die eerste keer waren we ook lid geworden van de reisclub Wereldcontact. Eén van de dingen die de reisclub doet, is het uitgeven van een blad speciaal voor de leden. Omdat wij deze altijd van voor naar achteren lezen op het moment dat deze in de brievenbus valt, zagen wij op een gegeven moment een aankondiging dat Wereldcontact extra begeleide campergroepsreizen naar Nieuw Zeeland ging organiseren. Omdat wij ons enthousiasme voor Nieuw Zeeland graag uit willen dragen solliciteerden wij bij Wereldcontact om te kijken of wij toevallig zo’n reis mochten gaan begeleiden. Kortom, vanaf die periode begeleiden wij nu dus campergroepsreizen.

Om de campergroepsreizen zo veel mogelijk te promoten bemannen wij nu ook regelmatig stands op beurzen als Vakantiebeurs, 50+ Beurs en de Kampeer- en Caravanbeurs.

Reacties zijn gesloten.